• SHUNYUN

U Channel

 • kanal çeliku

  kanal çeliku

  Kanali C i çelikut është gjithashtu shumë i gjithanshëm, duke lejuar një gamë të gjerë aplikimesh.Pavarësisht nëse përdoret si një mbështetje për trarët në sistemet e çatisë, një kornizë për tavanet e varura ose një përforcim për muret, ky produkt ofron mundësi të pafundme.Integriteti dhe fleksibiliteti i tij superior strukturor e bëjnë atë të përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, duke siguruar qëndrueshmërinë e tij në mjedise të ndryshme.

  Përveç forcës dhe shkathtësisë së tij, kanali C i çelikut siguron gjithashtu rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit.Veshja e saj e galvanizuar vepron si një pengesë mbrojtëse kundër lagështirës, ​​duke parandaluar ndryshkun dhe duke zgjatur jetëgjatësinë e produktit.Kjo e bën atë të përshtatshëm për përdorim në zona të prirura për të lartë

 • Kanali U i çelikut të karbonit

  Kanali U i çelikut të karbonit

  Kanali C i çelikut është gjithashtu shumë i gjithanshëm, duke lejuar një gamë të gjerë aplikimesh.Pavarësisht nëse përdoret si një mbështetje për trarët në sistemet e çatisë, një kornizë për tavanet e varura ose një përforcim për muret, ky produkt ofron mundësi të pafundme.Integriteti dhe fleksibiliteti i tij superior strukturor e bëjnë atë të përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, duke siguruar qëndrueshmërinë e tij në mjedise të ndryshme.

  Përveç forcës dhe shkathtësisë së tij, kanali C i çelikut siguron gjithashtu rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit.Veshja e saj e galvanizuar vepron si një pengesë mbrojtëse kundër lagështirës, ​​duke parandaluar ndryshkun dhe duke zgjatur jetëgjatësinë e produktit.Kjo e bën atë të përshtatshëm për përdorim në zona të prirura për të lartë

 • U kanal

  U kanal

  Ajo që e dallon kanalin tonë U të çelikut nga pjesa tjetër është forca dhe shkathtësia e tij e pakrahasueshme.I bërë nga çeliku me cilësi të lartë, ky kanal në formë U është krijuar për të ofruar mbështetje dhe stabilitet maksimal për projektet tuaja.Pavarësisht nëse jeni duke ndërtuar një strukturë banimi ose komerciale, U Channel ynë është zgjedhja ideale për një gamë të gjerë aplikimesh.

  Për më tepër, kanali ynë U prej çeliku është i disponueshëm në madhësi dhe gjatësi të ndryshme për të përshtatur kërkesa të ndryshme të projektit.Kjo siguron që ju

 • kanal U i galvanizuar

  kanal U i galvanizuar

  Ajo që e dallon kanalin tonë U të çelikut nga pjesa tjetër është forca dhe shkathtësia e tij e pakrahasueshme.I bërë nga çeliku me cilësi të lartë, ky kanal në formë U është krijuar për të ofruar mbështetje dhe stabilitet maksimal për projektet tuaja.Pavarësisht nëse jeni duke ndërtuar një strukturë banimi ose komerciale, U Channel ynë është zgjedhja ideale për një gamë të gjerë aplikimesh.

  Për më tepër, kanali ynë U prej çeliku është i disponueshëm në madhësi dhe gjatësi të ndryshme për të përshtatur kërkesa të ndryshme të projektit.Kjo siguron që ju të keni fleksibilitetin për të zgjedhur dimensionet e duhura për aplikacionin tuaj specifik, duke e bërë procesin tuaj të ndërtimit edhe më efikas.

 • Prodhuesi Kinez DIN EN10025 S235J2G3 S235J2G4 U kanal çeliku çmimi u çeliku me kanal me mbështjellje të nxehtë

  Prodhuesi Kinez DIN EN10025 S235J2G3 S235J2G4 U kanal çeliku çmimi u çeliku me kanal me mbështjellje të nxehtë

  Ajo që e dallon kanalin tonë U të çelikut nga pjesa tjetër është forca dhe shkathtësia e tij e pakrahasueshme.I bërë nga çeliku me cilësi të lartë, ky kanal në formë U është krijuar për të ofruar mbështetje dhe stabilitet maksimal për projektet tuaja.Pavarësisht nëse jeni duke ndërtuar një strukturë banimi ose komerciale, U Channel ynë është zgjedhja ideale për një gamë të gjerë aplikimesh.

  Për më tepër, kanali ynë U prej çeliku është i disponueshëm në madhësi dhe gjatësi të ndryshme për të përshtatur kërkesa të ndryshme të projektit.Kjo siguron që ju të keni fleksibilitetin për të zgjedhur dimensionet e duhura për aplikacionin tuaj specifik, duke e bërë procesin tuaj të ndërtimit edhe më efikas.

 • Çeliku MS Channel për mbulim të ndërtesave

  Çeliku MS Channel për mbulim të ndërtesave

  Lista e madhësive të kanalit Madhësia MM Lartësia e rrjetit MM Gjerësia e fllanxhës MM Trashësia e fllanxhës MM Pesha therotike KG/M 5 50 37 4,5 7 5,438 6,3 63 40 4,8 7,5 6,634 6,5 65 40 4,8 08 08 0 48 5.3 8.5 10,007 12 120 53 5,5 9 12,059 12,6 126 53 5,5 12,318 14a 140 58 6 9,5 14,535 14b 140 60 8 9,536616.