• ШУНЈУН

У канал

 • челичен канал

  челичен канал

  Челичниот C канал е исто така многу разновиден, овозможувајќи широк опсег на апликации.Без разлика дали се користи како потпора за греда во системи за покриви, рамка за спуштени тавани или засилување за ѕидови, овој производ нуди бескрајни можности.Неговиот врвен структурен интегритет и флексибилност го прават погоден и за внатрешна и за надворешна употреба, обезбедувајќи неговата издржливост во различни средини.

  Покрај својата сила и разновидност, челичниот C канал обезбедува и одлична отпорност на корозија.Неговиот поцинкуван слој делува како заштитна бариера против влага, спречувајќи 'рѓа и продолжувајќи го животниот век на производот.Ова го прави погоден за употреба во области склони кон високи

 • Јаглероден челик U канал

  Јаглероден челик U канал

  Челичниот C канал е исто така многу разновиден, овозможувајќи широк опсег на апликации.Без разлика дали се користи како потпора за греда во системи за покриви, рамка за спуштени тавани или засилување за ѕидови, овој производ нуди бескрајни можности.Неговиот врвен структурен интегритет и флексибилност го прават погоден и за внатрешна и за надворешна употреба, обезбедувајќи неговата издржливост во различни средини.

  Покрај својата сила и разновидност, челичниот C канал обезбедува и одлична отпорност на корозија.Неговиот поцинкуван слој делува како заштитна бариера против влага, спречувајќи 'рѓа и продолжувајќи го животниот век на производот.Ова го прави погоден за употреба во области склони кон високи

 • U канал

  U канал

  Она што го издвојува нашиот челичен U канал од останатите е неговата неспоредлива сила и разновидност.Направен од челик со врвен квалитет, овој канал во форма на буквата У е дизајниран да обезбеди максимална поддршка и стабилност за вашите проекти.Без разлика дали градите станбена или комерцијална структура, нашиот U Channel е идеален избор за широк опсег на апликации.

  Дополнително, нашиот челичен U канал е достапен во различни големини и должини за да одговори на различните барања на проектот.Ова ви гарантира дека

 • галванизиран U канал

  галванизиран U канал

  Она што го издвојува нашиот челичен U канал од останатите е неговата неспоредлива сила и разновидност.Направен од челик со врвен квалитет, овој канал во форма на буквата У е дизајниран да обезбеди максимална поддршка и стабилност за вашите проекти.Без разлика дали градите станбена или комерцијална структура, нашиот U Channel е идеален избор за широк опсег на апликации.

  Дополнително, нашиот челичен U канал е достапен во различни големини и должини за да одговори на различните барања на проектот.Ова осигурува дека имате флексибилност да ги изберете вистинските димензии за вашата специфична апликација, правејќи го вашиот процес на градба уште поефикасен.

 • Кинески производител DIN EN10025 S235J2G3 S235J2G4 U канален челик цена u обликуван топловалиран канален челик

  Кинески производител DIN EN10025 S235J2G3 S235J2G4 U канален челик цена u обликуван топловалиран канален челик

  Она што го издвојува нашиот челичен U канал од останатите е неговата неспоредлива сила и разновидност.Направен од челик со врвен квалитет, овој канал во форма на буквата У е дизајниран да обезбеди максимална поддршка и стабилност за вашите проекти.Без разлика дали градите станбена или комерцијална структура, нашиот U Channel е идеален избор за широк опсег на апликации.

  Дополнително, нашиот челичен U канал е достапен во различни големини и должини за да одговори на различните барања на проектот.Ова осигурува дека имате флексибилност да ги изберете вистинските димензии за вашата специфична апликација, правејќи го вашиот процес на градба уште поефикасен.

 • MS Channel челик за покривни згради

  MS Channel челик за покривни згради

  Список со големини на каналот Големина ММ Висина на мрежа ММ Дебелина на прирабница ММ Дебелина на прирабница ММ Теротична тежина KG/M 5 50 37 4,5 7 5,438 6,3 63 40 4,8 7,5 6,634 6,5 65 40 4,8 08 07 0 48 5,3 8,5 10,007 12 120 53 5,5 9 12,059 12,6 126 53 5,5 12,318 14а 140 58 6 9,5 14,535 14б 140 60 8 9,5365616.