• SHUNYUN

Tuuina atu ma Manaoga o Pa uamea ua le atoatoa

1, Gaosiga
O le u'amea mata'utia o le mea mata'utia mo le lafoina o ipu u'amea, paipa, fa'amau, uaea, castings, ma isi oloa u'amea, ma o lona gaosiga e mafai ona atagia ai le gaosiga o le sila.

O le gaosiga o le uʻamea leaga na faʻaalia ai se faʻaopoopoga tele i le 2018 (faʻapitoa ona o le tuʻuina atu o le gaosiga o le gaosiga o le uʻamea i Hebei), ma i tausaga na sosoo ai, o le gaosiga na tumau pea ma sina faʻatupulaia.7

2、 Fa'a-vaitaimi gaosiga o rebar
O le gaosiga o le rebar i totonu o lo tatou atunuu ei ai se vaitau faʻapitoa, ma o le tausaga faʻaletausaga Spring Festival o le tau maualalo lea o le gaosiga o le rebar i le tausaga.

O le gaosiga o le rebar e uʻamea tetele i Saina ua faʻaalia ai le tuputupu aʻe i tausaga talu ai nei, ma le gaosiga faaletausaga e sili atu i le 18 miliona tone i le 2019 ma tua atu, o se faʻaopoopoga e tusa ma le 20% pe a faʻatusatusa i le 2016 ma le 2017. na tupu ina ua mae'a le toe fuata'iga a le tagata lava ia, e mafua ona o le fa'amutaina tele o le gafatia o le gaosiga tuai mai le 2016 i le 2017.

E ui ina a'afia i le fa'ama'i i le 2020, o le gaosiga o le pa'u e u'amea tetele i Saina e 181.6943 miliona tone, o se fa'aitiitiga e na'o le 60000 tone mai le tausaga talu ai 181.7543 miliona tone.

3、 O le amataga o le uamea filo
O nofoaga autu o gaosiga o le rebar o loʻo faʻatumauina i North China ma Northeast China, e sili atu i le 50% o le aofaʻi o le gaosiga.

4. Fa'atauga
O le taumafaina o le rebar e fesoʻotaʻi vavalalata ma le olaga i aso uma ma e masani ona faʻaaogaina i le fausiaina o galuega faʻainisinia lautele e pei o fale, alalaupapa, ma auala.Mai galuega tetele e pei o alatele, alalaupapa, alalaupapa, paipa alavai, alavai, pulea lologa, vai, ma isi mea, i mea faufale e pei o faavae, pou, pou, puipui, ma papa mo le fausiaina o fale.


Taimi meli: Ian-18-2024