• SHUNYUN

Aké sú osem hlavných tried ocele?

Medzi osem hlavných tried ocele patrí:

Zvitok valcovaný za tepla: oceľový plech vyrobený vysokoteplotným valcovaním za tepla, s hrdzou na povrchu a zlými mechanickými vlastnosťami, ale s nižším spracovaním a nákladmi.

Zvitok valcovaný za studena: Oceľový plech spracovaný procesom valcovania za studena, s hladkým povrchom, vysokou mechanickou pevnosťou a plasticitou.

Stredne hrubý plech: oceľový plech umiestnený medzi plechmi valcovanými za studena a za tepla, s hrúbkou od 3 do 60 mm.Má široké uplatnenie a možno ho použiť na výrobu rôznych mechanických častí a komponentov.

Pásová oceľ: vrátane pásovej ocele valcovanej za tepla, pásovej ocele valcovanej za studena, galvanizovanej pásovej ocele atď.

Povlak: vrátane pozinkovaných plechových zvitkov, farebne potiahnutých plechových zvitkov, pocínovaných plechových zvitkov, hliníkových plechových zvitkov atď.

Profil: vrátane I-nosníkov, uhlových ocelí, kanálových ocelí, H-nosníkov, C-nosníkov, Z-nosníkov atď.

Stavebné materiály: vrátane závitovej ocele, vysokého drôtu, bežného drôtu, kruhovej ocele, skrutky atď.

Potrubné materiály: vrátane bezšvíkových rúr, zváraných rúr, galvanizovaných rúr, špirálových rúr, konštrukčných rúr, rúr s rovným švom atď.

Tieto triedy ocele sú široko používané v rôznych strojoch, konštrukciách a konštrukčných komponentoch na základe ich rôznych použití a metód spracovania


Čas odoslania: Mar-05-2024